Kohalikud tollitöötajad pidasid Häädemeestel kinni auto üle 8,5 kilo kanepiga

Lauri Habakuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tollitöötajad pidasid tänavu 13. märtsil Pärnumaal Häädemeeste vallas kinni 56aastase Ivan Semenovi ja leidsid tema autosse ehitatud peidikutest üle 8,5 kilo marihuaanat.
Pärnu tollitöötajad pidasid tänavu 13. märtsil Pärnumaal Häädemeeste vallas kinni 56aastase Ivan Semenovi ja leidsid tema autosse ehitatud peidikutest üle 8,5 kilo marihuaanat. Foto: Riigiprokuratuur

Pärnu tollitöötajad pidasid tänavu 13. märtsil Pärnumaal Häädemeeste vallas kinni 56aastase Ivan Semenovi ja leidsid tema autosse ehitatud peidikutest üle 8,5 kilo marihuaanat. Täna mõistis Pärnu maakohus mehele kokkuleppemenetluses viis aastat ja kuus kuud vangistust.

Kohtuistung Pärnus Kuninga tänava kohtumajas toimus videosilla vahendusel, kuna kohtualune oli istungi ajal Tallinna vanglas. Vahi all on mees olnud alates päevast, kui tollitöötajad ta kinni pidasid.

Süüdistuse kohaselt vedas Semenov 8532 grammi marihuaanat Hollandist Eestisse. Selleks kasutas ta spetsiaalselt narkoveoks kohandatud sõiduautot Audi A6. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles