Kevin Saar: Olen pidevalt näljane krossisõidu järele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Saar
Kevin Saar Foto: Urmas Luik

Pärnu ühisgümnaasiumis õppiv 16aastane Kevin Saar kerkis sel aastal komeedina motokrossi tippseltskonda: juba esimesel hooajal rahvusvahelises konkurentsis jõudis ta Euroopa meistrivõistluste etappidel pjedestaalile.

“Enne hooaega ei julgenud ma unistadagi, et võin Euroopa meistrivõistluste kokkuvõttes neljanda koha välja sõita, vaid lootsin esialgu vaid tippmeestega võisteldes kogemusi saada ja vigastusi vältida,” kõneles kaheksandat aastat neljarattalisel tsiklil kihutav Saar. “Juhtus aga nii, et juba esimesel etapil Taanis suutsin ässadega pjedestaalikohtade nimel võidelda. Mõlemad sõidud algasid suurepäraselt, kuid õnn ei olnud tol korral minuga ja pidin katkestama. Esimene õnnestumine oli Hollandis, kus lõpetasin avasõidu teisena ja päeva kokkuvõttes tulin kolmandaks. Oma karjääri tipphetkeks loen Kiviõlis saadud Euroopa meistrivõistluste etapivõitu, see oli uskumatu saavutus.”

Kui noorelt esimest korda võistlusratta sadulasse istusite?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles