Saugas jagati mereteemalisel peol aasta õpetajatele preemiaid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna õpetajate päeva pidu oli merekultuuriaasta teemaline, olid aasta õpetajadki ennast vastavalt riidesse pannud. (Vasakult) Sauga põhikooli õpetaja Marika Hoolma, Tammiste lasteaia majandusjuhataja Age Pilter ja Jänesselja lasteaia direktor Aina Alunurm. Nende selja taga seisab kaptenivormis Sauga vallavanem Priit Ruut.
Kuna õpetajate päeva pidu oli merekultuuriaasta teemaline, olid aasta õpetajadki ennast vastavalt riidesse pannud. (Vasakult) Sauga põhikooli õpetaja Marika Hoolma, Tammiste lasteaia majandusjuhataja Age Pilter ja Jänesselja lasteaia direktor Aina Alunurm. Nende selja taga seisab kaptenivormis Sauga vallavanem Priit Ruut. Foto: Erakogu.

Konzenhofi pubis toimus kolmapäeva õhtul õpetajate päeva pidu, kus anti Sauga valla aasta haridustöötajatele üle vallavalitsuse tänukirjad ja preemiad. Sauga valla 2016. aasta haridustöötaja preemia pälvisid Marika Hoolma, Aina Alunurm ja Age Pilter.

Valla humanitaarnõunik Ave Grenberg märkis, et Marika Hoolma õpetab Sauga põhikoolis õpilasi alates 4. klassist, juhendab nii erivajadustega kui ka andekaid õpilasi, on huumorimeelega, vastutulelik ja hea eeskuju.

Hoolma õpilased on võtnud edukalt osa Pärnu kirjandus- ja teatrimängust "Gulliver", tema eestvedamisel töötab koolis meediaring ja näitering, igal aastal korraldab koolis emakeelenädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles