Endla Jazzklubis esitavad uue plaadi lugusid Tanel Ruben ja Victoria

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Oleme mänginud iga aasta mõne üksiku kontserdi, kuna olen selle koosseisu esinemispaikade suhtes olnud väga valiv," märgib trummar ja bändi eestvedaja Tanel Ruben. Esiplaanil lauljatar Victoria.
"Oleme mänginud iga aasta mõne üksiku kontserdi, kuna olen selle koosseisu esinemispaikade suhtes olnud väga valiv," märgib trummar ja bändi eestvedaja Tanel Ruben. Esiplaanil lauljatar Victoria. Foto: promo

Endla džässiklubis esitab seekord uudisloomingut põnev instrumentaalne kooslus Tanel Ruben & Victoria, kes teeb tantsuliste klubirütmidega vürtsitatud muusikat.

Peale vokalist Victoria ja trummar Rubeni musitseerivad bändis Meelis Vind (bassklarnet), Rain Rämmal (klahvpillid), Hele-Riin Uib (vibrafon) ja Taavo Remmel (bass). Esimene plaat valmis kooslusel 2003. aastal ja esitatav plaat on salvestatud viimase aasta jooksul.

"Igal juhul on rõõm tõdeda, et lood, mida oleme viimastel aastatel aeg-ajalt lavadel mänginud, on leidnud tee plaadile," märkis bändi eestvedaja Tanel Ruben. Ta lisas, et muusikat luues ja kujundades on lähtutud tantsulisusest ja spontaansusest, koosseisust ja selle kõlast.

Endla džässiõhtud algavad reedeõhtuti kell 21.30 Teatrikohvikus ja on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles