Valida saab tosina majutuskoha vahel

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakkumiste seas on Nõmme puhkeküla, mis asub Pärnu jõekäärus Samlikul, Kurgja talumuuseumi lähedal. Seal on isegi väike krossirada, jõel saab kanuuga sõita.
Pakkumiste seas on Nõmme puhkeküla, mis asub Pärnu jõekäärus Samlikul, Kurgja talumuuseumi lähedal. Seal on isegi väike krossirada, jõel saab kanuuga sõita. Foto: Kinnisvaraekspert

Pärnumaal on saadaval vähemalt tosin tegutsevat või varjusurmas majutuskohta: valikus on looduskaunis asukohas uued, renoveeritud ja vanemad puhkekeskused.

Majutamiseks rajatud ja renoveeritud hoonekomplekse koos kinnistuga pakutakse kinnisvaraportaali KV.ee andmeil 79 000 – 375 000 euro eest.

Tori vallas Pärnu jõe ääres müüakse tegutsevat Urumarja noortelaagrit. Eestis teada-tuntud spordibaasi kuuluvad äsja renoveeritud peamaja spordisaali, baari, köögi, suure söögitoa, elu- ja pesemisruumidega. Peale selle asuvad kinnistul kaks magalat, seitse puutelki ja saun. Spordibaas mahutab 120 matkaselli või last-noort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles