Võrkpalliklubi saab uhkustada pika pingiga

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooaja algul olid Pärnu võrkpalliklubil paar põhimeest vigastatud ja kohati noortega mänginud pärnakail tuli võtta vastu 2:3 kaotus Tallinna Selverilt. Täna on pilt sootuks teine.
Hooaja algul olid Pärnu võrkpalliklubil paar põhimeest vigastatud ja kohati noortega mänginud pärnakail tuli võtta vastu 2:3 kaotus Tallinna Selverilt. Täna on pilt sootuks teine. Foto: Ardi Truija

Kui hooaja algul oli Pärnu võrkpalliklubi meeskonna peatreeneril Avo Keelel probleem, keda vigastuste ja pooleli komplekteerimise tõttu väljakule panna, on nüüd olukord vastupidine: mehed peavad platsile saamiseks omavahel konkureerima.

Nädalavahetusel noppisid pärnakad Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas Lätis kaks võitu. Laupäeval alistati Riias RTU/Robežsardze tiim 3:1 (25:16, 25:22, 23:25, 25:23) ja pühapäeval Ozolniekis sealne Poliurs samuti 3:1 (25:19, 21:25, 25:23, 25:21).

“Esimene mäng oli lihtsam kui teine,” arutles Keel. “Mullu paremate sekka kuulunud Riia meeskonna hea libero murdis treeningul käeluu, neilt lahkusid väga hea nurga- ja temporündaja. Kui kolm korralikku mängumeest on puudu, mõjutab see iga meeskonda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles