Lastega mängib nukunäitleja Helle Laasi ja esitletakse mitut raamatut

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile esitles Igor Mang enda raamatut pealinna Viru keskuse Rahva Raamatus.
Eile esitles Igor Mang enda raamatut pealinna Viru keskuse Rahva Raamatus. Foto: Toni Läänsalu

Sel neljapäeval esitleb Pärnu Keskuse Apollos oma uut raamatut tähetark Igor Mang, laupäeval võtab Port Arturi Rahva Raamatusse oma nukud kaasa nukunäitleja ja lastekirjanik Helle Laasi ja samal päeval tutvustatakse Apollos Kahvliahvide vastset kokaraamatut "Lase mind kööki" koos smuuti degusteerimisega.

Mang on oma raamatusse "Igor Mangi elu ja astroloogiatarkused" kokku pannud enda eluloo ja astroloogiaõpiku, mis aitab lugejail isiklikku sünnikaarti tõlgendada. Samuti leiab sealt müstiku mõtisklusi.

Kolme- kuni kuueaastastele põnnidele mõeldud perehommikuga tähistab NUKU teater armastatud näitleja ja lavastaja Helle Laasi 75. sünnipäeva.

Peale nukkudega teatri tegemise näevad lapsed, kuidas lavastusest võib saada raamat. Koos autoriga vaadatakse lasteraamatuid "Kodud" ja "Hanel oli auto" ja nendest lugudest pärit nukke.

"Lase mind kööki" on järg mullu ilmunud Kahvliahvi kokaraamatule, autoriteks taas Merle Liivak ja fotograaf Hele-Mai Alamaa, kel mõlemal on kolm last.

"See on hoogne ja pisut pöörane kogumik, kus lapsed esitlevad oma lemmikretsepte teistele lastele," selgitas Liivak.

Kokaraamatus kokkavad trikisuusataja Kelly Sildaru, telesarjast "Meie pere ja muud loomad" tuttav Uma Säsil Hanso, Evelin Ilvese tütar Kadri Keiu ja Sänna tillukese Leiutajateküla kooli lapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles