Galerii: BC Kalev/Cramo tegi Pärnuga kiiresti sotid selgeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänaõhtuses Pärnu spordihallis toimunud korvpalli Eesti meistriliiga mängus näis juba alguses, et Pärnu esindustiimil ei õnnestu saada kõigi aegade esimest võitu Tallinna BC Kalev/Cramo üle. Pealinna meeskond võitis mängu 94:62.

Tallinlased jõudsid visata järjepanu 14 punkti, enne kui Edvinas Šeškus kolm minutit ja 55 sekundit enne avaveerandi lõppu pärnakate skoori avas. Esimese veerandi kaotas kodumeeskond 6:21.

Võrreldes esimese veerandajaga olid pärnakad teisel perioodil hoos. Pärnu võitis teise veerandi 18:17. Nii mindi poolajapausile külaliste 38:24 eduseisus.

Kolmandal veerandil suurendas pealinna meeskond veidi vahet ja viimasele kümnele minutile mindi seisul 45:64.

Viimase veerandiga suurendasid kalevlased vahet veel ja saavutasid ülekaaluka 94:62 võidu.

Pärnu tulemuslikem oli 16 punktiga Šeškus. BC Kalev/Cramo eest viskas Vitali Liutych 18 punkti.

Silmanähtavalt jäi Pärnu hätta lauapallide hankimisel. Kodumeeskond sai neid vastasest koguni 18 võrra vähem ehk 23 tallinlaste 41 vastu.

Pärnakatel on nüüd üheksast mängust neli võitu, millega nad on turniiritabelis üheksa meeskonna seas viiendal kohal.

Pärnu Sadama järgmine Eesti meistriliiga mäng on järgmisel laupäeval võõrsil Rapla Avisega. Teisipäeval võõrustab Pärnu Balti liigas lõunanaabrite Baronsi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles