Võrkpallurid ihkavad finaali

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nurgaründaja Sander Rätsep (rünnakul palliga) on oma resultatiivse mänguga teeninud viimasel ajal Pärnu meeskonna peatreenerilt Avo Keelelt ohtralt kiidusõnu.
Nurgaründaja Sander Rätsep (rünnakul palliga) on oma resultatiivse mänguga teeninud viimasel ajal Pärnu meeskonna peatreenerilt Avo Keelelt ohtralt kiidusõnu. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond soovib täna Paides alistada Järvamaa võrkpalliklubi meeskonna ja jõuda nii 29. detsembril Eesti võrkpallikarikavõistluste finaali.

Kuigi pärnakad on pärast nädalavahetust Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas liidrid ja Järvamaa 14 tiimi seas 11. positsioonil, ei oota suvepealinna meeskonna peatreener Avo Keel mingit jalutuskäiku.

“Võitsime esimese poolfinaalmängu kodus 3:2 ja kindlaks edasipääsuks vajame nüüd 3:0 või 3:1 võitu,” arutles Keel. “Samade numbritega kaotus ei tule üldse kõne alla ja 2:3 seisul otsustaks edasipääseja kuldne geim, mida ma samuti näha ei taha.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles