Video: Weekend Festival Baltic avaldas ametliku järelfilmi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival
Weekend Festival Foto: JUSS SASKA

Augustis Pärnu rannas kolme päeva jooksul ligemale 85 000 külastajat võõrustanud Weekend Festival Baltic avalikustas suurpeo järelfilmi, ühtlasi on alanud eelregistreerimine 2017. aasta festivalipassi ostmiseks.

Festivali korraldajate teatel pakub järelfilm vaatajatele hingematvaid kaadreid Pärnu linnast, rannast ja merelt, näidates Eesti suvepealinna kui väga atraktiivset puhkusekohta. Filmis saavad sõna festivalil esinenud artistid. Näiteks Netsky tunnistab, et Weekend Festival on parimaid omalaadseid üritusi Euroopas.

Filmi tegemisse oli kaasatud üle 60 inimese. Režissöörid on Tarvo Mölder ja Hermes Brambat, kes selle ühtlasi monteeris. Muusikamiksi eest hoolitses Meelis Meri ja selle helindas Matis Rei.

Filmi kolmemõõtmelised eriefektid valmistas Gruusia päritolu Alfred Tsaizer Texasest, filmi õige värvigamma eest hoolitses Skandinaavia üks tuntumaid koloreerijaid Henri Pulla.

Järgmine Weekend Festival toimub Pärnu rannas 3.–5. augustini. Ürituse kodulehel on alanud eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks.

Tänavusel Weekend Festival astusid teiste hulgas üles Tiësto, Martin Garrix, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Example, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Sigala ja Tungevaag & Raaban.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles