Pärnu tutvustab end Põhjamaade suurimal turismimessil

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus, sihtasutus Pärnumaa Turism ja kohalikud turismiettevõtjad osalevad selle nädalal lõpul Helsingis Põhjamaade suurimal turismimessil Matka.

Pärnumaa väljapaneku fookuses on spaa- ja konverentsiturism, mida täiendavad omanäolised pakkumised aktiivseks puhkuse- või ärireisiks kogu maakonnas. Kaaseksponendid on Pärnumaa spaahotellid Estonia, Hedon ja Strand, Rannahotell ning hotell Villa Ammende ja golfikeskus White Beach Golf.

Pärnumaa messiboks on sel aastal kahekorruseline. Selle valge ja minimalistlik kujundus peegeldab Pärnu funktsionalistlikku kuurordiarhitektuuri. Ülemisele korrusele on loodud hubane nurgake kohtumiste korraldamiseks.

Helsingis toimuval turismimessil tutvustatakse kõiki 2017. aastal Pärnumaal plaanitavaid uuendusi, üritusi, teenuseid ja tegevusi.

Põhjamaade suurim lõpptarbijatele ja turismiprofessionaalidele mõeldud mess meelitab igal aastal Helsingisse ligemale 70 000 külastajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles