Silma paistnud noored said koondisekutse

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli liidu hallis toimunud Taliturniiril hästi mänginud Pärnu Vapruse liikmed Robyn Hallimere, Andreas Kallaste, Enrico Veensalu ja pildilt välja jäänud Rasmus Ilves kutsuti Eesti jalgpalli noortekoondiste treeningkogunemisele.
Eesti jalgpalli liidu hallis toimunud Taliturniiril hästi mänginud Pärnu Vapruse liikmed Robyn Hallimere, Andreas Kallaste, Enrico Veensalu ja pildilt välja jäänud Rasmus Ilves kutsuti Eesti jalgpalli noortekoondiste treeningkogunemisele. Foto: Eesti jalgpalli liit, JK Vaprus

Nädalavahetusel lõppenud Eesti jalgpalliklubide hooajaeelsel ettevalmistusturniiril paistsid meistriliiga hooajaks valmistuva Pärnu Vapruse rivistuses neli noort meest nii hästi silma, et nad kutsuti täna Eesti U18 ja U19 vanuseklassi koondise treeningkogunemisele.

Vaprus teenis turniiril kaks võitu, kaks kaotust ja viigi. Punkt pandi laupäeval 1:0 võiduga Narva Transi üle. Ainsa värava lõi kohtumise lõpuminutitel Tallinna Levadiast Vaprusesse laenuks antud Rasmus Peetson.

“Taliturniir näitas, et meie eesmärk Premiumi liigasse püsima jääda on reaalne,” kommenteeris Vapruse juhatuse liige ja kaitsja Karl Palatu. “Noored näitasid end positiivsest küljest. Viimase võidu üle Transi vastu on mul ülihea meel. Tore oli vaadata, kuidas mehed võitlesid, sära silmis tagasi. Tulemus tuli ikkagi suure pingutuse pealt. Peetson lõi lõpus värava, olles ise krampides.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles