Esimesed õnnelikud saavad enammakstud tulumaksu tagasi juba täna

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Maksu- ja tolliamet alustas eile tuludeklareerijatele raha tagasi kandmist. Täna saavad raha kätte esimesed 30 000 inimest. Pärnumaal on oma tulu deklareerinud üle 24 000 inimese.

Maksu- ja tolliameti avalike suhete juht Rainer Laurits selgitas, et tuludeklaratsiooni varasem tagastamine on võimalik, kuna tuludeklaratsioonide esitamine on kulgenud sujuvalt. "Eile tegime esimesed 30 000 tulumaksu tagastamise otsust ja esimesed tagastused jõuavad inimeste pangakontodele tänasest," täpsustas Laurits.

Laurits lisas, et kui esimesel päeval saavad raha tagasi 30 000 inimest, siis järgmistel päevadel juba 60 000. See tähendab, et inimesed, kelle tuludeklaratsiooniga on kõik korras, saavad oma enammakstud tulumaksu järgmise nädala lõpuks kätte," rääkis Laurits, selgitades, et need, kelle tuludeklaratsiooni kohta vajatakse lisainfot või kelle andmeid tuleb kontrollida, peavad pisut ootama. Selleks soovitas Laurits inimestel oma e-maksuametis/e-tollis oma tuludeklaratsiooni infolehekülge jälgida, et näha, mis seisus nende tuludeklaratsioon parajasti on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles