Taekwondo’kad särasid Tšehhis

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Šahnjuk, Anette Russ, Denis Gorškov, Daniel Fokejev, Kamilla Velikopolje ja Tauri Kaldmäe tegid Nymburkis hea võistluse. Paremal seisab treener Robert Trofimov.
Artjom Šahnjuk, Anette Russ, Denis Gorškov, Daniel Fokejev, Kamilla Velikopolje ja Tauri Kaldmäe tegid Nymburkis hea võistluse. Paremal seisab treener Robert Trofimov. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tšehhimaal Nymburkis ITF versiooni taekwondo-võistlusel Czech Open võitis Pärnu taekwondo klubi kuus medalit.

Võistlustel osales 16 riigi 518 sportlast alates 12 eluaastast ja nad esindasid 47 klubi või koondist. Eesti 25-liikmelises koondises võitles Tšehhimaal kuus pärnakatki.

Pärnu taekwondo klubi treener Robert Trofimov on tulemusega ülimalt rahul, sest eestlaste 16 medalist kuus tuli suvepealinna. “Saada suurelt võistluselt Euroopas kuus medalit on loomulikult hea,” ütles Trofimov. “Euroopa riikides on taekwondo see versioon ülipopulaarne.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles