Õpilaste äriideede konkursile saatis oma töö ligemale 200 noort

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ühisgümnaasiumi kümnenda klassi õpilased Raven Õun, Susanna Paljak ja Deniel Žurbi loodavad Pärnu Vallikääru luua mudelpaatide laenutuse. Pildilt puudub tiimi neljas liige Elisabeth Teearu.
Pärnu ühisgümnaasiumi kümnenda klassi õpilased Raven Õun, Susanna Paljak ja Deniel Žurbi loodavad Pärnu Vallikääru luua mudelpaatide laenutuse. Pildilt puudub tiimi neljas liige Elisabeth Teearu. Foto: Urmas Luik

Tallinna tehnikaülikooli (TTÜ) Mektory tehnoloogiakooli ja Swedbanki koostöös korraldatavale koolinoorte äriideede konkursile Bright Minds saatis oma äriidee umbkaudu 200 koolinoort kõikjalt Eestist, võistluse auhinnafond on 10 000 eurot.

Koolinoorte meeskonnad esitasid rekordarvu - 52 - ideid, mis on leidlikud, tähelepanelikud ümbritseva suhtes ja tulvil tahet nii enda kui kaasinimeste elu paremaks muuta.

TTÜ innovatsiooni ja ettevõtlussuhete prorektori Tea Varraku sõnade kohaselt on selle hooaja ideedes näha märksa julgemat tehnoloogia rakendamist kui möödunud aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles