Pärnust on Eesti-Soome maavõistlusel kirjas 11 võistkonda

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Soome 100+ maavõistlus.
Eesti - Soome 100+ maavõistlus. Foto: jalgpall.ee

Juuni alguses toimuvale Eesti–Soome 100+ jalgpalli maavõistlusele on mõlemast riigist registreerunud üle 100 võistkonna, Pärnumaalt osaleb maavõistlusel vähemalt 11 tiimi.

Teise liiga meeskondadest on Pärnust end kirja pannud Pärnu Vaprus. Kolmandast liigast lööb põhjanaabritega mõõduvõtmisel kaasa FC Poseidon. Rannajalgpalli meistriliigast on üles antud FC ValiceCar.

Noorte võistkondadest tahab soomlastega palliplatsil madistada neli Pärnu Vapruse poiste meeskonda. Pärnust on maavõistlusele registreerunud veel Eesti veteranide koondis 45+ ja Vaprus, Pärnumaalt JK Are ja Tori Põrgulised.

Eestist on oma huvi üles näidanud 126 võistkonda, Soomest on kirjas 102 mees- ja naiskonda. Registreerimine ettevõtmise ametlikul veebilehel 100games.eu on avatud 30. aprillini.

Eesti ja Soome jalgpalli liit ühendasid jõud, et tähistada 10. juunil mõlema riigi 100. aastapäeva suure maavõistlusega, kus ühte päeva mahub vähemalt 100 mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles