Minister tunnustas Wendre praktikajuhendajaid

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parima regionaalse praktikakoha auhinna võttis minister Kadri Simsonilt vastu Wendre tootmisjuht Jürgen Jürimäe.
Parima regionaalse praktikakoha auhinna võttis minister Kadri Simsonilt vastu Wendre tootmisjuht Jürgen Jürimäe. Foto: Mailiis Ollino

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson andis aktsiaseltsile Wendre 2017. aasta parima regionaalse praktikakoha auhinna, mille ettevõte teenis välja tänu põhjalikule ja läbimõeldud praktikakorraldusele ja selle mõjule piirkonna majandusele.

“Õppiva noore üks suuremaid väljakutseid on leida endale hea praktikakoht. Wendre on Pärnu piirkonnas väga oluline tööandja ja on rõõm näha, et nad võtavad enda rolli tõsiselt,” ütles Simson.

Parima praktikakoha konkurssi korraldab Eesti tööandjate keskliit koos Innove sihtasutuse ja haridus- ja teadusministeeriumiga. Tööandjate keskliidu haridusnõuniku Anneli Entsoni sõnutsi jäi Wendre silma väga põhjaliku süsteemiga, kus juhendajaid koolitatakse ja praktikantide õpetamise eest eraldi tasustatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles