Lugeja foto: Martensi maja ehitajad turnivad ohtlikult kõrgustes

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu südalinnas avanes möödakäijale vaatepilt, kus kõrgel tellingutel turninud ehitusmehed üksteisele ohtlikul viisil töövahendeid ulatasid. Vajuta pilti, et näha suuremalt!
Pärnu südalinnas avanes möödakäijale vaatepilt, kus kõrgel tellingutel turninud ehitusmehed üksteisele ohtlikul viisil töövahendeid ulatasid. Vajuta pilti, et näha suuremalt! Foto: Erakogu

Murelik Pärnu Postimehe lugeja saatis toimetusele foto Pärnu südalinnas Martensi maja ehitusest küsimusega, kas pildil nähtav töömeetod on ikka turvaline. Tööinspektorile hakkas fotolt silma hulk ohutusnõuete rikkumisi.

Lugeja palus uurida, kas ehitajatest üldse ei hoolita. “Lastakse kolmandal korrusel tavalise redeli pealt upitades tööd teha ilma mingisuguse turvavarustuseta,” märkis ta.

“Oleks seal siis kõrgem piire ees, et redelilt kukkudes poleks võimalik maani lennata. Kurb vaatepilt, mis võib tuua tõsiseid tagajärgi,” selgitas mees, kes oma nime lehes avaldada ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles