Pärnu motomehed teenisid kolm auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiässad sööstavad Linte raja esimesse kurvi.
Krossiässad sööstavad Linte raja esimesse kurvi. Foto: Rauno Kais

Räpina külje all Linte rajal kihutasid Eesti ja lähinaabrite võidusõitjad traditsioonilisel motokrossil Isad ja Pojad, mis ühtlasi oli TOP 200 karikavõistluste viies etapp.

Eliitsõitjate MXA-klassis oli kahe sõidu kokkuvõttes parim Andero Lusbo (Kagu MK), teise poodiumikoha hõivas Aigar Leok (Sõmerpalu MK) ja kolmanda koha sai Venemaa sõitja Vjacheslav Golovkin.

Pärnu motoklubi sportlastest oli edukaim Sander Luik, kes võitis MXB-klassis esikoha. Teiseks tuli idanaaber Viktor Hotyrev ja kolmanda auhinna pälvis vapper Venemaa neiu Lybov Leontyeva, kes varemgi Eestis edukalt meestega konkureerinud.

MXC-klassis võidutses Vasili Leontyev Venemaalt, talle järgnesid Reiko Burket Pärnu motoklubist ja Siim Palatu Sõmerpalust. Isade võidukihutamisel oli kiireim Tarmo Jaasi-Tamm (MK K&K), teise koha sai Siim Rotmeister (Pärnu MK) ja kolmandaks tuli Rene Peilman (Roosna-Alliku MK).

TOP 200 karikasarja järgmine etapp sõidetakse 12. augustil Põlvamaal Põlgaste rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles