The Boondocks: Noortebändi tiitlist on raske lahti saada

Laura Vadam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja muusikakooli kasvandikud Karl Kevad (21), Villem Sarapuu (19), Romet Mägar (21) ja Hendrik Tamberg (21) on välja andnud kaks kauamängivat, praegu tehakse tööd kolmanda kallal.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja muusikakooli kasvandikud Karl Kevad (21), Villem Sarapuu (19), Romet Mägar (21) ja Hendrik Tamberg (21) on välja andnud kaks kauamängivat, praegu tehakse tööd kolmanda kallal. Foto: Mailiis Ollino

The Boondocks on 2012. aastal loodud Pärnu noormeestest koosnev indie rock’i viljelev punt, mis on viie tegutsemisaastaga jõudnud sadade eakaaslaste südamesse ja Eesti muusikaparemikku. Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja linna muusikakooli kasvandikud trummar Karl Kevad, bassist Hendrik Tamberg, kitarrist-vokalist Villem Sarapuu ja kitarrist Romet Mägar on noored, kes näevad muusikas väljapääsu: viisi, kuidas argielust eemalduda ja seda samal ajal täiel rinnal nautida.

Muusikute sõnutsi saab kõik alguse koduseinte vahelt, kust mööda pikka teekonda looming viimaks kuulajateni jõuab. Kui küsida bändiliikmetelt, mis loomingutöös kõige enam rõõmu toob, vastab trummar Kevad, et inspiratsioon ja motivatsioon tulevad tuttavast tundest.

“See on see rännak, kui hakkad kodus teki all kägaras mingit laulu kirjutama, lähed sellega proovi, mängid teistele, lähed stuudiosse, avaldad loo ja kuulad, mida inimesed ütlevad,” selgitab Kevad protsessi. “Mulle meeldib, kui inimesed lõpuks kuulevad lugusid, mille kallal oleme töötanud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles