Peter Nyberg: Lennuühendus avaks Pärnu äriklientidele

Peter Nyberg
, Pärnu Bay Golf Linksi tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Nyberg
Peter Nyberg Foto: PP

Pärnu suudaks lennujaama käivitumisel meelitada linna aastas tuhandeid ärituriste, kes saaksid siin korraldada ärikohtumisi ja ettevõtete töiseid väljasõite. Tõenäoliselt suureneks võimalus teha Pärnusse välisinvesteeringuid ehk tulevikus lisanduks töökohti ja võidaks piirkond tervikuna.

Välismaiste külaliste huvi Pärnu kui sihtkoha vastu kasvab aasta-aastalt, kaasa arvatud ärituristide hulgas, kuid sageli saab lõpliku otsuse tegemisel komistuskiviks korraliku lennuühenduse puudumine. Eriti ärituristile on kiire kohalejõudmine määrav faktor sihtkoha valikul.

Pärnul kui turismilinnal on olemas peaaegu kõik, et arendada jõukamale sihtrühmale vajalikke turismiteenuseid ja muutuda välisturistile regioonis sihtkohaks number üks: suurepärane rand, hotellid, spaad, konverentside taristu, väga heal tasemel ja eristuvad toidukohad, kirju valik kultuuri- ja spordiüritusi igale maitsele, meele- lahutus-, sportimisvõimalused, sealhulgas golfirajad. Linna ja ettevõtjate tehtud investeeringud on igati tasemel ja suure potentsiaaliga just Põhja-Euroopa piirkonna ärituristide segmendi huve silmas pidades. Kui praegu on Pärnu hädas hooajalisusega, siis äriklientidega suudaksime hooaega pikendada vähemalt aprillist novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles