Sugaris näeb tuntud klubimuusikategelast

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Homme õhtul astub Pärnu ööklubi Sugar lavale Duane Harden (pildil) USAst, kes tegi aastate eest endale nime vokalistina ja tegutseb nüüd peamiselt muusikaprodutsendina.

“Sugar üritab pakkuda oma klientidele vaheldust ja seepärast oleme võtnud sel aastal suuna, et üritame tuua välismaised artiste,” avas Sugari programmijuht Kert Klaus. “Duane Harden on legendaarne mees, kelle suuremad hitid jäävad küll aastate taha, ent praegu on ta väga tegus klubimuusika produtsendina. Näiteks oli ta mullu ilmunud Eric Morillo klubihiti “Stronger” üks kaasautor. Kogu suve tegutses ta Ibizal.”

Pärnakad leidsid Hardeni paari nädala eest Hollandi pealinnas toimunud suurelt klubimuusika ürituselt “Amsterdam Dance Event 2012”, kus ta korraldas oma töötoa. “Et Harden oli parasjagu Euroopas, õnnestus ta Eestisse meelitada,” märkis Klaus. “Vaevalt ta oleks hakanud New Yorgist eraldi siia lendama.”

Harden sai sajandivahetuse paiku tuntuks vokalistina, kui laulis sisse Armand Van Heldeni superhiti “U Don’t Know Me” ja oli veel mitme tantsuloo sünni juures.

Pärnus esitab Harden koos DJga omaloomingut ja tuntud klubihitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles