Pärnu linnavalitsus sattus parkimisloa soovijate taotlustulva alla

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Tasulise parkimise ala piirkonnad on tähistatud asfaldile maalitud siniste joontega, mille kõrval on infotahvel tsooni nimega.
Tasulise parkimise ala piirkonnad on tähistatud asfaldile maalitud siniste joontega, mille kõrval on infotahvel tsooni nimega. Foto: Urmas Luik

Ülehomsest Pärnus kehtima hakkav uus parkimiskord on toonud linnavalitsuse töötajatele kaasa parkimislubade taotluste tulva ning tähtajaks ei jõuta kõiki sooviavaldusi küllalt kiiresti läbi vaadata ja lube väljastada, ehkki ametnikud on teinud seda tööd nädalavahetuselgi.

Pärnu linnavalitsuse teabe- ja haldusteenistuse juhataja Heda Aas ütles, et huvi uute parkimislubade vastu on järsult suurenenud ja seetõttu võtab nende väljastamine oodatust rohkem aega.

“Parkimisloa kehtivusest antakse teada e-kirja teel. Enne sellist kinnitust ei ole parkimisluba veel küll kehtiv, aga kuna taotleja on kõik vajaliku teinud, pole taotluse esitanud parkijal põhjust muretseda ja viivistasu otsust sellisel juhul ei tehta,” ütles Aas.

Laieneva tasulise parkimise ala märgistamisel on käsil viimased pintslitõmbed: alates Tammsaare puiesteest ja Kesklinna sillast on alasse sissesõitudel värvitud teekattele sinised jooned ja iga piirkonna algusesse on paigaldatud infotahvel, mis annab teada, millisesse tsooni sisenetakse.

Kui sadakond uut infotahvlit sai laienenud tasulise parkimise alale üles juba eelmisel nädalal, siis täna lõuna paiku olid ettevõtte Roadwolf töömehed ametis vanade märkide demonteerimisega.

Uued parkimisautomaadidki, mida leidub linnas kümmekond, olid täna juba töös ja neis sai kesklinnas parkimise eest pangakaardiga tasuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles