Piletimäng: Johansonide karge muusika kuursaalis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johansonid.
Johansonid. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 22. detsembril annavad Pärnu kuursaalis erakordse jõulukontserdi Kärt, Mart, Ants ja Jaak Johanson, kes üllitasid hiljuti plaadi.

Kaua kontserdimelust eemal olnud Johansonid lubavad, et kontserdil on, mida kuulata, sest laulusõna on kolmekordselt tähtis.

Loosime Johansonide kaunile kontserdile välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Johansonide hiljuti ilmunud plaat kannab pealkirja “Soe” või “Külm”?”

Vastuseid märgusõnaga “Johansonid” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 19. detsembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas tänavu juulis toimunud Kidise tiigimuusika kontserdi peaesinejad olid Tõnis Mägi ja Kärt Johanson või Tanel Padar ja Eda-Ines Etti?” õige vastus on Tõnis Mägi ja Kärt Johanson.

22. detsembril toimuvale Kidise jõulumuusika kontserdile võitsid kaks pääset Lisann Mäeväli ja Elise Holter.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles