Piletimäng: Sugar on puhkuselt tagasi!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Sugar.
Ööklubi Sugar. Foto: Allar Tiisler

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 25. jaanuaril avab pärast väikest talvepuhkust taas uksed Pärnu magusaim klubi Sugar. Laval näeb “Eesti otsib superstaari” kolmanda hooaja finalisti Jaanus Saago kokku pandud bändi John Four, mille solistiks on sama saatesarja neljanda hooaja finalist Triin Niitoja. Neile assisteerib DJ puldist Kert Klaus.

Loosime Sugari peole välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võitis Liis Lemsalu või Rasmus Rändvee?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 23. jaanuari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas teatris NO99 lavastuv Chalice’i kirjutatud muusikal kannab pealkirja “Minu inimesed” või “Lindmees”?” õige vastus on “Lindmees”.

Laupäeval lähevad kaaslasega Pärnu jahtklubi salongiõhtule, kus esineb Chalice, Klaarika Laur ja Allan Jaakson.

Internetis toimunud mängus võitsid selleks reedeks Pärnu uue klubi Vaarikas avapeole pääsmed Jaanika Heinväli, Kristi Miglai ja Kristjan Järve.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles