Saadikukandidaadid peavad Pärnus debatti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liidu lipp.
Euroopa Liidu lipp. Foto: AFP /Scanpix.

Kolmapäeval tulevad Pärnu keskraamatukokku Eesti suuremate erakondade Euroopa parlamendi kandidaadid, et avalikul debatil diskuteerida majanduse, tööhõive ja rahanduspoliitika üle.


29. aprillil kell 11 Pärnu keskraamatukogu väikeses saalis algaval kahetunnisel debatil osalevad Igor Gräzin (Reformierakond), Anto Liivat (Rahvaliit), Ivari Padar (SDE), Vilja Savisaar (Keskerakond), Marek Strandberg (Rohelised) ja Margus Tsahkna (IRL). Viimasena mainitu küll ise europarlamenti kandideerijate nimekirjas pole, küll on seal tema abikaasa Anna-Greta Tsahkna, kuid IRLi selgituse kohaselt on kinniste nimekirjade järgi toimuvate valimiste puhul oluline erakonna kui terviku seisukoht.



Kandideerijate kohtumine pärnakatega on Euroopa parlamendi infobüroo ja Euroopa Komisjoni esinduse korraldatava debatisarja teine üritus, esimene toimus hiljuti Tallinnas ning järgmised leiavad aset Tartus, Jõhvis, Jõgeval ja Võrus.



“Tänavuse debatisarja käivitamisel seadsime koos Euroopa Komisjoni esindusega enesele kaks keskset eesmärki: esmalt, käia väitlustega läbi võimalikult erinevad Eesti paigad, et ärgitada ja toetada diskussiooni Euroopa parlamendi valimistega seotud teemadel; teiseks, korraldada väitlustesari temaatilisel alusel, sealhulgas võtta igas regioonis arutuse alla maksimaalselt kaks teemat,” rääkis Euroopa parlamendi infobüroo juhataja Kadi Herkül.



Pärnu debatti aitab korraldada ajaleht Pärnu Postimees, mille toimetajad Kalev Vilgats ja Kaupo Meiel kandidaatide väitlust kolmapäeval juhivad. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles