Algas Balti riike ühendav reisikampaania "Balti ringreis"

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal saavad reisimängul osalejad ennast proovile panna Valgeranna seikluspargis.
Pärnumaal saavad reisimängul osalejad ennast proovile panna Valgeranna seikluspargis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

EASi turismiarenduskeskus kutsub taas kõiki reisihuvilisi osa võtma Eestit, Lätit ja Leedut ühendavast kampaaniast "Balti ringreis", mis toimub 15. maist 31. oktoobrini.


"Balti ringreis" annab Eestile, Lätile ja Leedule võimaluse tutvustada naaberriikide elanikele kümme turismiobjekti.



Kokku 30 sihtpunkti ühendav märksõna on mitmekesisus – näiteks saab silmaringi laiendada looduslike vaatamisväärsustega, täiendada teadmisi muuseumides, osaleda õpitubades, oma julgust proovile panna seiklusparkides, käia matka- ja õpiradadel.



„Lähiriikidesse reisimine peaks sel aastal olema majanduslikke olusid arvestades eriti populaarne, puhata ju ikka tahaks ja pigem teha seda pere või sõpradega üheskoos kodumaal või lähemates naaberriikides,“ selgitas EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso.



Reisimängu tarbeks on valmistatud brošüürid, mida saab kõikidest sihtkohtadest ja turismiinfokeskustest. Brošüür annab ülevaate sihtkohtadest ja tagab neis kampaanias osalejatele odavama sissepääsu.



Reisimaratonis osalejad  peavad sihtpunktidele n-ö fotojahti - leida tuleb sihtpunkti tutvustusel kujutatud koht ja endast seal pilt teha.



Pildid tuleb laadida kampaania kodulehele www.greatbaltic.eu või saata madalaresolutsioonilisena e-posti aadressil balti.ringreis@eas.ee.



Reisimängus osalejate vahel loositakse reisiteemalisi auhindu, mängu peaauhind on lennupiletid Air Balticu uude sihtpunkti koos kahe öö majutusega kahele inimesele.  



Tänavused sihtpunktid Eestis on Polli loomaaed, Kumu, Piusa koopad, Pokumaa, Palmse mõis, 4D kino ja Ahhaa keskus, Valgeranna seikluspark, Muhu muuseum, Uuskalda spordi- ja puhkeküla ning riigimetsa majandamise keskuse Kotka matkarada.



Ringreisi korraldamist kaasrahastab Euroopa regionaalarengu fond Eesti kui reisisihi tuntuse suurendamise programmi raames.



Projekti korraldavad kolme Balti riigi turismiarenduskeskused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles