Driftiautod teevad Pärnus paraadsõidu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto24ringil rõõmustab Fordi fänne rootslane Daniel Björk, kes sõidab Ford Fiestaga.
Auto24ringil rõõmustab Fordi fänne rootslane Daniel Björk, kes sõidab Ford Fiestaga. Foto: Vladimir Ljadov

Täna õhtul pärast võistluseelseid treeninguid auto24ringil võtavad Põhja-Euroopa driftijad rivisse ja sõidavad ühiselt mööda Pärnu linna. Kõigil autohuvilistel on võimalik sõitjate ja autodega tutvuda.

Võistlejate paraadsõit algab kell 20.30 auto24ringilt, mööda Pärnu-Lihula maanteed liigutakse politsei eskordil Pärnusse Tallinna maanteele. Sealt edasi sõidab kolonn Akadeemia tänavale ja peatub mõnekümneks minutiks Rüütli tänaval, kus kõigil autohuvilistel on võimalus autode ja sõitjatega tutvuda. Pärast pausi sõidab autorivi Pika tänava kaudu tagasi Audrusse Auto24ringile, teatasid driftivõistluse korraldajad.

Paraadil osalevad kõik võistlejad, neid on Eestist, Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist ja Taanist kokku 40. Põhja-Euroopa driftisarja avaetapi kvalifikatsiooni- ja finaalsõidud toimuvad laupäeval Auto24ringil.

Kõik need 40 lähiriikide parimat driftijat võistlevad laupäeval Auto24ringil suurejoonelisel Põhja-Euroopa drifti meistrivõistluste esimesel etapil. Laupäeva hommikul jätkavad võistlejad treeninguga, sest rada on uus ja üks Euroopa kiiremaid, kus külg ees kurvi sisenemise kiirused küündivad lausa 180 kilomeetrini tunnis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles