Sauga veekeskust planeerinud OÜ Restvik läks pankrotti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Ilmar Laane loodud firma Restvik plaanis Saugasse veekeskuse ehitada.
Ettevõtja Ilmar Laane loodud firma Restvik plaanis Saugasse veekeskuse ehitada. Foto: Ants Liigus

Pärnu maakohus kuulutas täna välja Pärnu lennuvälja ja Sauga jõe vahele jäävat veekeskust arendanud OÜ Restviki pankroti.


Kohus nimetas Restviki pankrotihalduriks vandeadvokaat Terje Eipre ja määras Pärnu maakohtu Kuressaare kohtumajas toimuva ettevõtte võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks 12. oktoobri.



Pooleliolevat vee- ja vabaajakeskust Pärnu linna lähedal Sauga vallas Eametsa külas pakub Restvik müüa internetis. Arenduse kodulehe andmeil alustati projektiga 2006. aastal ja valminud on detailplaneering.



Kodulehe andmeil on veekeskuse territooriumile rajatud eraldi alajaam, pumbajaam ja biopuhasti ning arendusse on seni investeeritud ligi 35 miljonit krooni.



Ametlikest Teadaannetest selgub, et Pärnu kohtutäiturid on mitmel korral üritanud enampakkumisel müüa 3,78 hektari suurusele ärimaa kinnistule kavandatud pooleliolevat vee- ja vabaajakeskust.



Viimati oli kinnistu enampakkumisel juulis 1,5 miljoni krooniga, kuid Pärnu kohtutäitur Rocki Albert kinnitas BNSile, et pooleliolevat veekeskust ei õnnestunud müüa.



Eametsa küla Veepargi tee 1 asuvale kinnistule on seatud kokku veidi üle seitsme miljoni kroonine hüpoteek Swedbanki kasuks.



Restvik on krediidiinfo andmetel registreeritud Orissaarde, firma enamusomanik on OÜ Prado, mille omanik on OÜ Reilen Tootmine. Reilen Tootmist juhib mitmete ettevõtetega seotud Marko Langund, firma on esitamata jäetud majandusaasta aruande eest saanud trahvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles