Noorte Ekspress viib 50 krooni eest pealinna

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Tänasest saavad noored reedel ja pühapäeval AS Sebe bussiga Noorte Ekspress poolesaja krooni eest Pärnust Tallinna ja pealinnast Pärnu tagasi.


Pärnust Tallinna väljub Noorte Ekspress reedel ja pühapäeval kell 19.45, Tallinnast Pärnu reedel ja pühapäeval 16.30, 50kroonise piletiga saavad sõita kuni 26aastased noored.



“Noorte Ekspressi mõte sai alguse tähelepanekust, et suur osa noori vajab just kindlatel kellaaegadel tavapärasest enam mugavat transporti,” põhjendas AS Sebe juhatuse esimees Hugo Osula, miks firma uudse teenusega välja tuli. “Reedel ja pühapäeval on linnade vahet sõitjaid palju, kuid soodsat võimalust neile polnud.”



Tunnuslause “Pittu ja tuttu” valiti Noorte Ekspressile sooviga ära tabada noorte nädalalõpu ootusi. Nädalavahetuseks koju tõttav noor unistab oma toast ja voodist, vanematest ja kõhutäiest ning miks mitte ka lõõgastavast peost sõprade seltsis.



Noorte Ekspress sõidab reedeti ja pühapäeviti populaarsetel kellaaegadel peale Pärnu veel Tallinna ja Tartu ning Tallinna ja Narva vahet, alla 26aastastele on Noorte Ekspressiga sõit kuni 60% soodsam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles