Rain Jung: Kapist välja või kappi sisse ehk homoabieludest ja muustki

Rain Jung
, IRLi liige, nelja lapse isa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Jung.
Rain Jung. Foto: PP

Eestis on kombeks homoseksuaalsust avalikult tunnistanud inimeste kohta öelda, et nad tulid kapist välja. Rahvaloenduse järgi on neid inimesi Eestis 428. Kindlasti on see arv suurem, arvestades, kui aktiivselt on mõni erakond hakanud toetuse nimel neile pugema.

9. septembril toimus Tallinnas ja Tartus perepäev, kuhu olid kutsutud emmed-issid jõmpsikatega. Kokkuvõttes aga oli perepäeva sildi taha peidetud homoseksuaalsuse propageerimine, arvestades vastavasisulist avafilmi ja voldikuid. Muret teeb, et Reformierakonna juhitud ministeerium on toetanud selliseid üritusi aastase programmi raames “Erinevus rikastab“ 30 000 euroga.

SDE on võtnud samasooliste abielu legaliseerimise lausa oma lipukirjaks. Keskerakond koos suure juhiga on end teemast taandanud, kui välja arvata erakonna esitüdrukud, Evelyn Sepp ja Kadri Simson, kes on SDEga selles küsimuses ühel meelel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles