Haim, „Days Are Gone”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Los Angelesest võrsunud õed Este, Danielle ja Alana Haim segavad vastilmunud „Days Are Gone“ pealkirja kandval plaadil kokku mõjutusi tervest popmuusika ajaloost, andes neile oma näo ja hääle, muutumata sealjuures imalaks.

Pereansamblist välja kasvanud ja aastaid süütevedelikuga muusikamaailma marineerinud Haim läitis tiku lõpuks eelmisel aastal, mil nende singel „Forever“ köitis nii muusikaarmastajaid, kriitikuid kui ka laiemat raadiopublikut. Ehkki õdede ümber keerlev haip on nii mõnegi kõrva skeptiliseks muutnud, on parem pool albumist mõnest muusikalisest tõrvatilgast suisa nii palju parem, et kauamängivat võib edukaks üllitiseks pidada.

Äsja singlina avaldatud „The Wire“ on albumi kõige soojem ja kodusem pala, sisaldades seda universaalset miskit, mis teeb iga maitsega kõrvadele pai, ent millel õnnestub samaaegselt mõjuda värskelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles