Algavad kursused vene lastega töötavatele logopeedidele

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Kuni 7. aprillini saab registreeruda vene emakeelega laste ja õpilastega töötavate logopeedide koolituskursustele, mis kestavad selle aasta maist oktoobrini.


Kursuste peaeesmärk on pakkuda täienduskoolitust. Integratsiooni ja migratsiooni sihtasutuse Meie Inimesed mitmekultuurilise hariduse üksuse juhi Ulvi Müürsepa sõnutsi loodetakse koolituse tulemusena tõsta vene emakeele ja hariduslike erivajadustega laste logopeedilise teenindamise kvaliteeti.



Kursustel käsitletakse hääldus-, kõne- ja häälepuudeid ja nende teraapiat, alakõne avaldumist, diagnostikat, laste afaasiat. Eraldi õpitakse alternatiivseid kommunikatsioonimeetodeid töös kõnetute lastega.



Õppetöö toimub Tartu ülikooli Narva kolledžis, lisainfot saab telefonil 656 0699 või tatjana.babanskaja@ut.ee.



Sihtasutuse Meie Inimesed tellimusel korraldab koolituse Tartu ülikool koostöös Herzeni-nimelise Venemaa riikliku pedagoogilise ülikooliga Euroopa sotsiaalfondist rahastatava programmi “Keeleõppe arendamine 2007-2010” raames.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles