Elektrilevi kõrvaldab täna viimased tormist tingitud elektririkked

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rikkemeeskond riket kõrvaldamas Uulu ja Surju vahele jääval elektriliinil.
Rikkemeeskond riket kõrvaldamas Uulu ja Surju vahele jääval elektriliinil. Foto: Elektrilevi

Eletrilevi teatel taastatakse täna elekter veel viimastele tormi tõttu vooluta jäänud majapidamistele. Elektrikatkestuste kaardi järgi oli täna hommikul Pärnumaal rikkelisi katkestusi kaheksa ja vooluta 24 majapidamist. Enim oli rikkeid Kilingi-Nõmme kandis.

“Nädalavahetusel saime välja panna praktiliselt maksimumtööjõu, kuid viimaste rikete kõrvaldamine on meeskondadele töömahukas,“ selgitas Elektrilevi juhtimiskeskuse juhataja Taivo Tõnne. „Jäänud on sellised liiniosad, kus maju vähe ja abi pole pisitöödest  – nii nõuab ka mõnele üksikule majapidamisele voolu tagasitoomine eritehnika ja postide kohaleviimist ning sisuliselt uue liini ehitamist.”

Tõnne sõnutsi jätkub rikkebrigaadidel tihedaid tööpäevi veel nädalateks. “Kui klientidel voolu taastatud saame, tuleb tegelda varuliinide parandamise, viltuste mastide, kukkumisohus puude ja muu vajalikuga, mille pidime esmase tähelepanu alt välja jätma,” selgitas Tõnne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles