Pärnus laekub tulumaks prognoositult

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Aprillis laekus Pärnu linnakassasse füüsilise isiku tulumaksu 20,2 miljonit krooni, nelja kuu kokkuvõttes on Pärnu linna kontole kantud ligi kolmandik tänavuseks aastaks prognoositud tulumaksust.


Pärnu linna tänavuses eelarves on planeeritud tulumaksu laekumist 257 miljonit krooni. Aprilli laekumine moodustab aasta eelarve prognoosist 7,9 protsenti.

Nelja kuuga on tulumaksu laekunud 84,8 miljonit krooni ehk 32,9 protsenti aastasest prognoosist.

"Tulumaksu laekumine püsib stabiilsena möödunud aasta oktoobrist. Laekumine oli eelmiselgi kuul ootuspärane ning kasvu hetkel oodata ei ole,“ kommenteeris Pärnu linnavalitsuse rahandusosakonna finantsjuhtimisteenistuse juhataja Eve Vihmaru.

Lähikuudel peaks tulumaksu laekumine linnavalitsuse rahandusspetsialisti hinnangul isegi veidi paranema. „Juulis on olnud alati head näitajad ja kuna juunis makstakse välja õpetajate töötasud, on oodata tulumaksu laekumises mõningat tõusu," lisas Vihmaru.

Märtsis laekus Pärnu linnakassasse tulumaksust 20,3 miljonit krooni, veebruaris 19,5 miljonit ja jaanuaris 24,8 miljonit krooni.

Nelja kuuga on Pärnu linnale laekunud tulumaksu 84,8 miljonit krooni. 2009. aasta esimese nelja kuuga laekus Pärnus tulumaksu 101,7 miljonit krooni.

Pärnu linna tänavusse eelarvesse on tulumaksu laekumisest planeeritud 257 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles