Raudtee küsimuses pandi seljad kokku

Silvia Paluoja
, silvia.paluoja@parnupostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena kirjutas Rail Balticu asukoha ühisdeklaratsioonile alla Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm.
Esimesena kirjutas Rail Balticu asukoha ühisdeklaratsioonile alla Pärnu linnavolikogu esimees Krista Nõmm. Foto: Urmas Luik

Eile, kolmekuningapäeval, kirjutasid maavalitsuse saalis kohalike omavalitsuste juhid alla ühisdeklaratsioonile, mis sõnastab nende mõtted Rail Balticu koridori asukohast maakonnas.

Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL) juhatuse liige Taimo Tammeleht rääkis, et aasta lõpus pidasid omavalitsusjuhid aru ja jõudsid mõttele pakkuda kiirraudtee planeerijate ikka veel mitme trassi valikule vastukaaluks üks variant, mis sobib Vändra vallast Läti piirini.

“Anname planeerijatele, ametnikele ja juhtkomiteele kokkuleppe, milline võiks olla Rail Balticu eelistatud variant Pärnu maakonnas põhjast lõunasse, sellega hakkaksid planeerijad tööd tegema,” mainis Tammeleht, viidates eelnenud avalikele aruteludele ja koostööle maavalitsusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles