Pärnu uusim koolimaja lõhnab värske värvi ja pahtli järele

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi moodsa ilmega juurdeehitus paistab väljast juba täitsa koolimaja moodi. Kiled ja tellingud on akendelt eest nihutatud, et päikesevalgus majja pääseks ja siseviimistlejatel töö paremini jookseks.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi moodsa ilmega juurdeehitus paistab väljast juba täitsa koolimaja moodi. Kiled ja tellingud on akendelt eest nihutatud, et päikesevalgus majja pääseks ja siseviimistlejatel töö paremini jookseks. Foto: Urmas Luik

Kui mõne aja eest valitses oht, et niiskevõitu talveilmad venitavad Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi juurdeehituse valmimist, siis enam seda hirmu pole ja maja valmib, nagu lubatud, vabariigi aastapäeva paiku.

“Soojad novembri- ja detsembrikuu ilmad olid ehitamiseks väga head,” tõdes YIT Ehituse ehitustööde projektijuht Timo Luhar. “Et vahepeal sadas palju vihma, tekkis hetkeks oht, et osa töid ei saa niiskuse tõttu teha ja ehituse valmimine võib venida märtsi keskpaika. Praegune olukord lubab loota, et saame iseseisvuspäevaks maja põhiosas valmis ja võib hakata tasapisi sisse kolima.”

Sütevaka direktori Andres Laanemetsa sõnul on 24. veebruar valmimistähtajana küll üks ilus sümboolne kuupäev, kuid pidulikku lindi lõikamist sel päeval ei tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles