Elbow, „The Take Off and Landing of Everything“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Põhja-Inglismaalt pärit alternatiivrokkbänd Elbow muutis enda vastse, järjekorras kuuenda stuudioalbumi nime kaks korda, enne kui otsustas vahetult enne plaadi ilmumist selle pealkirjastada kui „The Take Off and Landing Of Everything“.

Albumi pealkiri, varastatud ühe loo nimest, sümboliseerib solist Guy Garvey sõnutsi eri eluetappide vaheldumist, leina, armastuse kaotust ja kinnistumist, mida kõik bändiliikmed kauamängiva loomeprotsessi jooksul läbi elasid.

Teisisõnu on 17 eluaastaga uhkeldava Elbow viimane plaat suuresti selle liikmete keskeakriisist inspireeritud. Keskeakriis ei saa siinkohal endale sugugi selle konventsionaalset, negatiivset tähendust. Pigem on aeg teha väike boksipaus, öökulli kombel pea täispöördega silmad kuklasse viia ja vaadata tagasi esimesele poolele hästi või halvasti elatud elust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles