Pärnu kutsub linlasi talgutele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai kergliiklustee.
Mai kergliiklustee. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus kutsub 3. mail "Teeme ära!" talgute raames korrastama Pilli parki ja Mai kergliiklusteed.

Pilli park asub Jaansoni raja vasakkaldal Pilli tänava jõepoolses otsas. Talgute käigus koristatakse olmeprügi, korjatakse kivid ning vajadusel saetakse ja korjatakse oksi.

Talgutest osavõtja peaks riietuma ilmastikule vastavalt, kaasa võtma töökindad ning võimalusel ämbri ja aiakäru. Pilli pargi talgutel lööb kaasa NOTE Pärnu OÜ toimekas meeskond. Talgujuhid on linnaaednik Piret Unn ja linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas.

Mai kergliiklustee korrastamisele kogunemine toimub Kanali ja Papli tänava nurgal Mai kergliiklustee kesklinnapoolses otsas. Talgute käigus lõigatakse ja kantakse kokku võsa ning koristatakse olmeprügi. Talgutest osavõtja peaks riietuma ilmastikule vastavalt, jalga panema kummikud, kaasa võtma töökindad ning võimalusel sae ja oksatangid. Talgujuhid on linnaaednik Piret Unn ja keskkonna peaspetsialist Sigrit Kasemets.

Talgupäev lõpeb mõlemas paigas maitsva talgusupi söömisega.

"Tänavuaastaste talgute asukoha valikul sai määravaks Jaansoni raja ja Mai kergliiklustee aktiivne kasutus ja leidsime seal kohti, mis vajaksid veidi korrastamist. Talgutele ootamegi spordiradade igapäevaseid kasutajaid. Teeme koos ära ja südamega!" lisas linnaaednik Piret Unn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles