Koidula koolis sikutati autot ja traktorit

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Koidula vägilase” võistlusel osalejad veendusid, et kui õiget sikutamistehnikat kasutada, jõuab paigalt liigutada iga auto ja isegi traktori.
“Koidula vägilase” võistlusel osalejad veendusid, et kui õiget sikutamistehnikat kasutada, jõuab paigalt liigutada iga auto ja isegi traktori. Foto: Ardi Truija

Pärnu Koidula gümnaasiumis peeti eile “Koidula vägilase” võistlust, kus mitmesugustel jõukatsumistel panid end proovile gümnaasiumiõpilased.

Üritust korraldab juba üle kümne aasta KGFM ehk Koidula gümnaasiumi kooliraadio. “Tähistame sellega raadio sünnipäeva,” rääkis Karl Naarits, üks võistluse eestvedajatest. “See sündmus muudab koolielu huvitavamaks, sest me ei tea ühtegi teist kooli, kus selline jõumehe konkurss toimuks.”

Igal kevadel peetaval rammumehe konkursil võistlevad neiudki, seekord pani end seitsme poisi kõrval proovile neli tüdrukut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles