B-norm viis Soome ehitama, mitte EMile

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu spordikooli kasvandik Endri Vinter, kelle parimad ujuja-aastad on just nüüd, kogub sportlastee jätkamiseks raha suviti Soomes ehitusel töötades.
Pärnu spordikooli kasvandik Endri Vinter, kelle parimad ujuja-aastad on just nüüd, kogub sportlastee jätkamiseks raha suviti Soomes ehitusel töötades. Foto: Erakogu

Pärnu ujujad tõid Eesti meistrivõistlustelt kaks täiskasvanute ja neli noortemedalit, paraku teeb pärnakate esinumber Endri Vinter ujumises pausi ja läks Soome tootvale tööle.

Mullu esimese pärnakana ujumise Euroopa meistrivõistlustele jõudnud Vinter (ujumisklubi Uca) sai Eesti meistrivõistlustel nii 50 kui 100 meetri seliliujumises Ralf Tribuntsovi (Audentes) järel hõbemedali ning üritas lühemal distantsil täita EMi A-normatiivi.

“50 meetri eelujumises läks Endri pangale, aga ajaks tuli 26,29, A-normist jäi 13 sajandikku vajaka,” rääkis üks Endri treeneritest Marika Tikkerbär. “Finaalis üritas ta uuesti, aga siis oli aeg 26,34. 100 meetris oli Endri hõbedaaeg 58,10.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles