Linnasprint kutsub taas Pärnus suvitajaid orienteeruma

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmakordselt toimus Pärnus linnasprindi orienteerumisvõistlus juuli alguses.
Esmakordselt toimus Pärnus linnasprindi orienteerumisvõistlus juuli alguses. Foto: Ardi Truija

Kolmapäeval on Pärnu rannahoone ees avatud paarisorienteerumisvõistluse Alma linnasprindi teise etapi start. Rahvaspordi kõrval meelelahutust pakkuv orienteerumisvõistlus toimub Pärnu rannas teist korda ja starti oodatakse neidki, kes varem orienteerumisega tegelnud ei ole.

Peakorraldaja Tauri Tilk sõnas, et linnasprint on profiorienteerujate kõrval mõeldud neile, kes orienteerumisega kokku puutunud ei ole. „Linnasprint on hea võimalus suvepealinna paremini tundma õppida, sest kaart ja rada on jõukohased kõigile.“ Esimene etapp näitas Pärnus perede osavõtuhuvi ja selgi etapil oodatakse peresid sportlikult kvaliteetaega veetma.

Alma linnasprindi ligikaudu kolme kilomeetri pikkune rada tuleb läbida koos kaaslasega. Eraldi võistlusklassid täiskasvanute ja pere kõrval on koolinoortele. See on suundorienteerumine, kus kõik kaheksa rajale märgitud punkti on kohustuslikud. Kõik kontrollpunktid asuvad Pärnu rannaalal ja Rannapargis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles