Pärnu jäätmeveo konkursi võitis AS Ragn-Sells

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi prügiveoauto.
Ragn-Sellsi prügiveoauto. Foto: Urmas Luik

Tänasel linnavalitsuse istungil anti korraldatud jäätmeveo ainuõigus Pärnu linna veopiirkondades 1 ja 2 AS Ragn-Sellsile.

Pärnu linnavalitsus kuulutas avaliku konkursi korraldatud jäätmeveo ainuõiguse andmiseks Pärnu linna veopiirkondades 1 ja 2  välja käesoleva aasta 29. märtsil, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Veopiirkond 1 hõlmab Pärnu jõe paremkaldale jäävad linnaosad ehk Rääma, Vana-Pärnu, Tammiste ja Ülejõe ning veopiirkond 2 hõlmab jõe vasakkaldale jäävad linnaosad ehk Kesklinna, Raeküla, Papiniidu, Mai ning Eeslinna.

Konkursi väljakuulutamise teates märgitud pakkumiste esitamise tähtajaks esitasid peale Ragn-Sells ASi pakkumise AS Veolia Keskkonnateenused, Adelan Prügiveod OÜ ja ISS Eesti AS.

Elanikele toob jäätmeveo ainuõiguse andmine Ragn-Sells ASile kaasa prügiveo hinnalanguse kolmandiku võrra.

Kui otsust 30 päeva jooksul ei vaidlustata, alustab AS Ragn-Sells tööd kolme kuu jooksul pärast lepingu sõlmimist.

Linnavalitsus alustab ettevalmistustöödega korraldatud jäätmeveo toimima hakkamiseks ja informeerib selle alguse kuupäevast elanikke aegsasti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles