Pärnu jäätmeveo konkursi võitis AS Ragn-Sells

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi prügiveoauto.
Ragn-Sellsi prügiveoauto. Foto: Urmas Luik

Tänasel linnavalitsuse istungil anti korraldatud jäätmeveo ainuõigus Pärnu linna veopiirkondades 1 ja 2 AS Ragn-Sellsile.

Pärnu linnavalitsus kuulutas avaliku konkursi korraldatud jäätmeveo ainuõiguse andmiseks Pärnu linna veopiirkondades 1 ja 2  välja käesoleva aasta 29. märtsil, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Veopiirkond 1 hõlmab Pärnu jõe paremkaldale jäävad linnaosad ehk Rääma, Vana-Pärnu, Tammiste ja Ülejõe ning veopiirkond 2 hõlmab jõe vasakkaldale jäävad linnaosad ehk Kesklinna, Raeküla, Papiniidu, Mai ning Eeslinna.

Konkursi väljakuulutamise teates märgitud pakkumiste esitamise tähtajaks esitasid peale Ragn-Sells ASi pakkumise AS Veolia Keskkonnateenused, Adelan Prügiveod OÜ ja ISS Eesti AS.

Elanikele toob jäätmeveo ainuõiguse andmine Ragn-Sells ASile kaasa prügiveo hinnalanguse kolmandiku võrra.

Kui otsust 30 päeva jooksul ei vaidlustata, alustab AS Ragn-Sells tööd kolme kuu jooksul pärast lepingu sõlmimist.

Linnavalitsus alustab ettevalmistustöödega korraldatud jäätmeveo toimima hakkamiseks ja informeerib selle alguse kuupäevast elanikke aegsasti.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles