Nädalavahetusel vaadeldakse üle Euroopa linde

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Täna ja homme toimuvad Eestis ning mujalgi Euroopas traditsioonilised rahvusvahelised linnuvaatluspäevad “Birdwatch 2010”, millel võib osaleda igaüks, kes suleliste elu vastu huvi tunneb.

Eesti ornitoloogiaühing kutsub neil päevil kõiki õue minema ja meie sulelistele naabritele tähelepanu pöörama. Seda võib teha nii omal käel kui ühineda mõne korraldatud linnuretkega.

Linnuvaatlusel osalemiseks tuleks 2. ja 3. oktoobril minna õue ja vaadata, mis parasjagu linnuelus toimub. See võib olla lihtsalt väike jalutuskäik või pikem linnuretk. Kõik vaatlejale tuntud linnuliigid ja nende ligikaudne arv tuleks kirja panna ja saata andmed ornitoloogiaühingule.

Vaatluste märkimiseks soovitab ornitoloogiaühing kasutada veebilehel www.eoy.ee leiduvat ankeeti. Samas on juhised, kuhu ja mis ajaks vaatlusandmed tuleks läkitada.

Vaatluspäevade esmased tulemused võetakse kokku pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles