Priit Neeme: Jooksulusti jagub septembri alguseni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Neeme.
Priit Neeme. Foto: PP

Aastajooksu peakohtunik Priit Neeme, mai esimesel teisipäeval algab suurte traditsioonidega aastajooksu sarivõistlus. Kui palju etappe te sel aastal korraldate?


Klubi Tervisesport kutsub sel aastal sportlikke inimesi teisipäeviti kokku 19 jooksule. Tavakohaselt on kuus esimest etappi Niidupargis, 14. juunist 2. augustini jookseme rannaliival ja viis viimast jooksu tuleb Raekülas. Sari lõpeb 6. septembril.

Millistel distantsidel jooksud tulevad?

Kuni 10aastased jooksevad Niidupargis 500, rannas 600 ja Raekülas 750 meetrit. Meestel, naistel, juunioridel, veteranidel ja vanematel poistel ning tüdrukutel on distantsid vastavalt 1500, 3000 ja 5000 meetrit. Igal etapil lähevad tervisekäijad tund enne jooksjaid rajale.

Juuli esimesel nädalavahetusel korraldame rannas meremiili jooksu, kus võistlusmaad on 926 ja 1852 meetrit. Sarja arvesse läheb igal jooksjal kuus paremat tulemust.

Kas võitjaid ootavad vägevad auhinnad?

15 vanuseklassi kolme paremat autasustatakse meenega ja kõigi osalejate vahel loositakse välja kümme auhinda. Eriauhinna saavad jooksjad, kes on startinud 18 etapil. Kõige noorem vanuseklass on kuni kuuesed mudilased ja vanim üle 60aastased seeniorid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles