AINULT TELLIJALE

Väiketootja aitab veerandtunniga õhtusöögi valmistada

Ecofarmil on Balti jaama turul müügilett, kuhu jõuab Lemmetsas ette valmistatud kala.

FOTO: Mihkel Maripuu / Postimees / Scanpix

Audru vallas Lemmetsa külas pannakse Ecofarmi kalatsehhis fooliumpakendisse eri marinaadidega forellifileed, mida saab otse ahju pista, nii et toit valmib 15 minutiga. Farmare kaubamärgi all müüdav Saaremaa võiga forellifilee valiti muuseas tänavu kevadel Eesti toiduainete konkursil parimaks Lääne-Eesti väikeettevõtte tooteks.

Uudsete toiduvalmistamist lihtsustavate pakenditega tuli firma välja täpselt aasta tagasi. Ecofarmi juhatuse esimehe Henry Otsa ütlust mööda on aasta toote sissetöötamiseks väga lühike aeg.

Ometi näitab Ecofarm eeskuju, kuidas väike ettevõte leiab oma niši, valmistades tooteid, mis muudavad söögiteo lihtsamaks.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

    Tagasi üles