Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Väiketootja aitab veerandtunniga õhtusöögi valmistada

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Ecofarmil on Balti jaama turul müügilett, kuhu jõuab Lemmetsas ette valmistatud kala. | FOTO: Mihkel Maripuu / Postimees / Scanpix

Audru vallas Lemmetsa külas pannakse Ecofarmi kalatsehhis fooliumpakendisse eri marinaadidega forellifileed, mida saab otse ahju pista, nii et toit valmib 15 minutiga. Farmare kaubamärgi all müüdav Saaremaa võiga forellifilee valiti muuseas tänavu kevadel Eesti toiduainete konkursil parimaks Lääne-Eesti väikeettevõtte tooteks.

Edasi lugemiseks liitu tasulise Pärnu Postimehega

Sul ei ole hetkel tellimust. Edasi lugemiseks telli Pärnu Postimees!

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS
PÄEVAPILET
1.50 € /päev
TELLI PÄEVAPILET
Tagasi üles