Parim kokk töötab Pärnus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Pusse töötab restoranis Noot (pildil).
Piret Pusse töötab restoranis Noot (pildil). Foto: Mailiis Ollino

Tallinna toidumessil selgitati välja aasta kokk, kelleks osutus Piret Pusse Estonia Resort Hotel & Spa restoranist Noot. Teise koha saavutas Maksim Žolobov restoranist Ribe ja kolmanda Roman Sokalski 22 Family Restost.

Aasta kokka valitakse aastast 1995.

Konkursiga tahavad korraldajad Eesti peakokkade liit ja Profexpo OÜ tõmmata tähelepanu kvaliteetsele Eesti köögile ja restoranikultuurile. Rõhku pannakse Eesti toidule, kuna võistluste toidukorv on traditsiooniliselt koostatud peaasjalikult eestimaistest toorainetest. Võistlejad saavad näidata žüriile ja pealtvaatajatele innovaatilist mõtlemist ja rõhutada kohaliku tooraine sobivust maailmamoega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles