Korvpallurid tegid Valgevene meeskonnale tuule alla (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kirves (palliga) on kerkinud sel hooajal Pärnu Sadama meeskonna kindlaks põhitegijaks.
Mihkel Kirves (palliga) on kerkinud sel hooajal Pärnu Sadama meeskonna kindlaks põhitegijaks. Foto: Madis Sinivee

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas täna Balti liigas koduväljakul Valgevene meeskonna Minski Tsmoki 96:77.

Avaveerand lõppes 19:19. Teisel perioodil tegid pärnakad 18:4 spurdi ja haarasid ohjad enda kätte. Poolaeg kodumeeskonnale 47:37. Heas hoos olid Mihkel Kirves ja Karl-Martin Kask, kelle arvele oli poolajaks kogunenud 11 punkti. Saimon Sutt toetas neid üheksa silmaga. 

Teine poolaeg käis tõusude ja mõõnadega: kord vähendasid vastased vahet paaripunktiseks, kuid pärnakad kontrollisid mängu. Enne viimast veerandaega olid tablool suvepealinna tiimi edunumbrid 69:58. Viimasel mänguperioodil hoidis kodumeeskond initsatiivi ja matši lõpus säras tablool 17punktiline eduseis.

Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli 25 punkti toonud Kirves.

Koguni viis mängijat said kirja kahekohalise punktisumma: Kask 15, Sutt, 13, Karl-Johan Lips 12 ja Sten Saaremäel kümme.

Vägeva mängu teinud kapten Rannar Raabi kontole jäi üheksa punkti, kuus resultatiivset söötu, neli lauapalli ja kolm vaheltlõiget.

Sadama meeskonnal on nüüd Balti liigas kolmest mängust kaks võitu. Varem tehti võõrsil tuul alla Raplale ja koduväljakul tuli alla vanduda Leedu Vytautase-nimelisele satsile. Minski tiim on kaotanud kõik neli kohtumist.

Pärnu järgmise Balti liiga matš tuleb 29. novembril kodusaalis Jurmala vastu. 

Koduliigas minnakse pühapäeval Pärnu spordihallis vastamisi TTÜ meeskonnaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles