Linn ja politsei planeerivad kaameravõrgustiku uuendust

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale linna paigaldatud valvekaamerate on Pärnu politseijaoskonna turvakaamerate juhtimiskeskusele antud ligipääs paljudele teistelegi kaameratele. Pildil Reelika Kivi.
Peale linna paigaldatud valvekaamerate on Pärnu politseijaoskonna turvakaamerate juhtimiskeskusele antud ligipääs paljudele teistelegi kaameratele. Pildil Reelika Kivi. Foto: Urmas Luik

Kuigi Pärnus juba toimib turvakaamerate võrgustik, jääb sellest tihtipeale väheks, et tabada laamendajaid ja linnavara lõhkujaid. Nüüd on linnavalitsuse ja politsei- ja piirivalveameti esindajad võtnud nõuks taas arutada kaamerasüsteemi uuendust.

Viimati ajakohastati kaamerate võrku kolm aastat tagasi, kui korrastati neli pöördkaamerat ja lisati teist niisama palju nüüdisaegseid valveseadmeid.

Peale selle pandi linna kaamerate videopildid jooksma turvafirma G4S serveritesse, kus kasutatakse Milestone’i tarkvara, mis võimaldab süsteemi uuendada jooksvalt ja linn kui tellija ei pea sellega vaeva nägema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles