Galerii: sulgpallurid vallutasid Pärnu spordihalli terveks nädalavahetuseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu spordihallis on mängitud sel nädalal väga palju sulgpalli: laupäeval ja pühapäeval võisteldi suvepealinnas Eesti noorte meistrivõistluste medalitele, reedel toimusid samas hallis Eesti esimesed koolide meistrivõistlused.

Eesti meistritiitlit oli tulnud püüdlema 133 noort. Reedel olid võistlustules põhikoolid ja gümnaasiumid 24 koolist.

Kohalikke sulgpallureid oli võistlemas viis. Parima tulemuse eest kandsid hoolt U17 vanuseklassi paarismängus pronksmedali võitnud Martti Meen ja Carlo Antonio Fogelberg.

Üksikmängus kohalikest keegi nelja esimese hulka ei jõudnud. Kõige lähemal olid sellele U13 vanuseklassis võistlev Siim Saarse ja U17 vanuseklassis mõõtu võtvad Meen ja Fogelberg. „Kahjuks lõppes võistlus nende jaoks veerandfinaalis,“ sõnas Pärnu sulgpalliklubi ja siinse spordikooli treener Anneli Kõrge.

Häälekalt elasid siinsed sulgpallurid kaasa sellest hooajast Tartu Triitoni klubis jätkava Pärnust pärit Hans Kristjan Pilve edule. „Tema võttis sünnilinnas U17 vanuses üksik- ja paarismängus kulla ja pidid segapaarismängus leppima hõbedaga,“ kiitis treener.

Kõrge sõnutsi said paljud kohalikud lapsed ja sulgpalliklubi täiskasvanud tubli kohtunikutöö kogemuse. „Pärnu meeskonna korraldus- ja kohtunikutööd kiideti väga ja meie väga hea tase märgiti ära,“ sõnas treener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles